top of page
HEALERSKOLEN
HEALERSKOLEN

HEALERSKOLEN

Vil du bli en Spirituell Healer? Få forståelse av sykdom som en livserfaring og et verktøy for spirituell vekst. Lær å bidra til healing ved bruk av prano energi.

Kurset er fulltegnet.
Nye kurs bekjentgjøres.

Tid og sted

02. mars 2024, 15:00 – 08. sep. 2024, 19:00

Zoom

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL HEALERSKOLEN - en internasjonal utdannelse!

Damanhurs skole for Spirituelle Healere har et 3 årig forløp, og er designet for alle som ønsker å være aktivt deltagende i utvikling og endring for menneskeheten.

Lærdommen er basert på over 40 års forskning og erfaring innen holistisk helbredelse. Deltakerne veiledes på en vei med dyp personlig transformasjon ved hjelp av verktøy som vekker kroppens helbredende kraft både på individuelt nivå og i gruppedynamikk. 

Du melder deg på ett år av gangen, og skolens første år består av følgende:

  • Helgesamlinger på Zoom 3-4 februar, 2-3 mars, 6-7 april, 4-5 mai, 1-2 juni, 3-4 august, 7-8 september
  • Webinarar mellom helgesamlingene (datoer er ikke fastsatt ennå)
  • 6 dagers samling i Damanhur, Italia: 25-30 juni 

Les mer om innholdet HER. (Hvis du bruker Google Chrome, får du tilbud om oversettelse til norsk.)

LITT OM FAGENE PÅ SKOLEN

Spirituell healing

Læreren i dette faget er skolens direktør, Orango Riso (Michele Scapino). Faget omfatter tilnærmingen til helse, sykdom, og fremfor alt til healing basert på damanhurianske prinsipper; bevissthet om hva det vil si å kurere seg selv og andre. 

Healertrening

Kurset er utviklet av skolens psykolog, Tridacna Belladonna (Dr. Patrizia Rosso), og tar for seg personnlig trening av healeren. Målet er å veilede studentene til å etablere et terapeutisk forhold til sine klienter på en ekte og oppriktig måte.

Terapeutisk visjon og damanhuriansk holisme

I dette faget tar vi for oss typiske temaer innen holisme i henhold til Damanhurs filosofi; forholdet mellom sinn, kropp og sjel, forebygging av sykdom, energinivåer og hva vi påvirkes av, osv....

Filosofi og spirituell fysikk

I dette faget utforsker vi virkelighetenes og sjelens natur; indre sanser, indre personligheter, sjelens struktur og guddommelige opprinnelse, reinkarnasjon, universets opprinnelse og lovene som regulerer det, tidens struktur, åndelige økosystemer, magi og magisk teknologi. Dette utforskes i dybden i løpet av 3 skoleår. 

Kunstterapi

Ekspressiv kunst som emosjonelt teater og arbeid med leire og farger, kan hjelpe til med å gi rom og uttrykk for følelser. Dette kan være en viktig hjelp i kommunikasjonen mellom healer og klient. 

Drømmer og deres tolkning

Drømmer er et fantastisk verktøy. Studentene veiledes til å forstå drømmene sine, til å tolke språket og symbolikken på flere dybdenivåer. Det er i drømmetilstanden sjelen er i stand til å kommunisere med sinnet - og følgelig kroppen - og dermed aktivere selvhelbredende mekanismer. 

Indre harmonisering

Dette er en meditasjonsteknikk som Damanhur har gjenoppdaget og utviklet fra sin gamle atlantiske opprinnelse. Teknikken er effektiv, og vel egnet for å lære å harmonisere ens energier og for å kontakte ens subtile og åndelige dimensjon. 

Selfica

Et av de mest interessante forskningsfeltene i Damanhur, er knyttet til Selfica-teknologien. Denne var i bruk i Atlantis, og spor av bruken finnes også i egyptisk, etruskisk, keltiske og gamle arabiske kulturer. Den består av muligheten til å  konsentrere og styre vitale og intelligente energier ved hjelpo av strukturer kalt "self",  basert på spiralformen og forskjellige metaller, farger, blekk og mineraler som er i stand til å huse intelligente energier. Disse intelligensene kan samhandle med våre subtile kropper og være nyttig støtte på en vei for åndelig evolusjon og helbredelse. 

PRIS FOR FØRSTE ÅR

EUR 2999, som omregnes til NOK på betalingstidspunktet. NOK 3000 betales ved påmelding. 

Prisen inkluderer et healing-kit til en verdi av EUR 180, samt 10 healing timer.

Hvis du har behov for en betalingsavtale, så ta kontakt!

INTRODUKSJONSKURS 

EUR 247. Dette er et tilbud til deg som foreløpig kun ønsker å delta på Healerskolens første Zoom-samling som et introduksjonskurs. Beløpet trekkes fra totalbeløpet hvis du velger å fortsette. 

DAMANHUR ACADEMY er ansvarlig for det faglige innholdet i DRØMMESKOLEN.

DAMANHUR SENTER TECO TAT er det norske bindeleddet mellom studenten og Damanhur Academy. 

For ytterligere opplysninger om HEALERSKOLEN kan du kontakte Selkie Bente Pettersen på 90647550/bente@damanhurnorge.no eller Polarrev Liv Aker Hjortaas på 47687055/livah@damanhurnorge.no.  

Billetter

  • HEALERSKOLEN

    Denne billetten sikrer deg plass på HEALERSKOLEN år 1. Velkommen til et spennende og grensesprengende studium!

    kr 3 000,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page