top of page
DRØMMESKOLE (Utsatt!)
DRØMMESKOLE (Utsatt!)

DRØMMESKOLE (Utsatt!)

SISTE: NY INFORMASJON KOMMER I LØPET AV MARS 2024! "Bare" en drøm? Hver natt har du tilgang til et mystisk intelligensfelt. Drømmeskolen henter kunnskap fra mange tradisjoner, og vil hjelpe deg til en dypere forståelse for bruken og verdien av drømmelivet ditt.

Kurset er fulltegnet.
Nye kurs bekjentgjøres.

Tid og sted

18. apr. 2024, 10:00 – 24. apr. 2024, 17:00

Gamlebyen, Fredrikstad, Færgeportgaten 82, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

VELKOMMEN TIL DRØMMESKOLEN - en norsk gruppe av "School for Awakened Dreamers"!

På denne skolen lærer du å veilede drømmene dine og innlemme dem i ditt daglig liv. Du får praktiske verktøy for å kunne bevege deg gjennom drømmeterritoriene i forbindelse med lovene som styrer dem, og å utvikle mestringen av denne ekstraordinære reisen mellom dimensjonene.

Du melder deg på ett år av gangen (3 år totalt) og skolens første år består av følgende:

 • Introkurs for selvstudie før skolestart: 24 video leksjoner (kan kjøpes før du foretar endelig påmelding)
 • Samling i Fredrikstad: 18.-24. april 2024
 • Samling i Damanhur, Italia: 21.-28. aug. 2024. Avreise 19/8, hjemreise 29/8
 • Webinarer på zoom etter samlingene 

Les mer om innholdet HER. (Hvis du bruker Google Chrome, får du tilbud om oversettelse til norsk.)

OM SAMLINGENE

I Fredrikstad foregår undervisningen i Damanhur Senter TECO TAT , Færgeportgaten 82, 1632 Gamle Fredrikstad (åpner 20. januar 2024). En av Drømmeskolens fire instruktører, Formica Coriandolo, kommer til Norge fra Damanhur. Hun er en inspirerende, erfaren og kunnskapsrik kvinne, som har forsket i temaet i mer enn 40 år. Hun snakker et lett forståelig engelsk. Les om henne ved å scrolle litt ned på skolesiden HER. Undervisning kl 10-17, inkludert 1 times lunsj. Du må selv sørge for kost/losji under oppholdet. Vi har gunstige avtaler både med Gamlebyen Hotell og Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. For sistnevnte oppgir du rabattkode TECOTAT.

I Damanhur, Italia, har vi reservert rimelig og god felles innlosjering, samt planlagt felles lunsj undervisningsdagene. Dagen etter ankomst blir det en obligatorisk guidet tur i Damjl og Temples of Humankind. Reise, kost/losji og guidet tur er ikke inkludert i prisen, men vil bli organisert av oss. Kostnaden for dette vil bli opplyst innen kort tid, men estimatet gir en pris på rundt NOK 10.000. Vi har reservert hele "Vivere l'attimo" for for gruppen vår under oppholdet i Damanhur. 

PRIS FOR FØRSTE ÅR

NOK 29.280, som betales i tre avdrag med følgende forfall: 

Ved påmelding, og med tilgang til 24 video leksjoner: NOK 2930 (Refunderes ikke ved evt. avmelding.)

Faktura med forfall 1. april: NOK 13.175

Faktura med forfall 1. juli: NOK 13.175

Kursforbehold: Prisene er beregnet ut fra valutakurs EUR 1 = NOK 11,77. Ved svekkelse av kursen utover 5%, vil differansen bli etterfakturert.

Reiser, kost/losji og omvisninger kommer i tillegg. Vi anslår disse kostnadene til ca NOK 10.000 inkl. flyreise. 

Påmeldingen er bindende fra 10. mars 2024.

Andre forbehold: Det tas forbehold om endringer i programmet.

Vi er svært glade for å kunne tilby denne unike skolen i Norge, men må dessverre sette en grense ved 12 deltakere, så ikke nøl for lenge med å bestemme deg! Skulle det vise seg at vi ikke får fylt opp plassene, vil vi kunne tilby deltakelse på Zoom, men da med andre datoer. Dette vet vi 10. mars 2024. 

DAMANHUR ACADEMY er ansvarlig for det faglige innholdet i DRØMMESKOLEN.

DAMANHUR SENTER TECO TAT er ansvarlig for organisering av undervisning i Fredrikstad og det praktiske i forbindelse med reisen til Italia. 

For ytterligere opplysninger om DRØMMMESKOLEN kan du kontakte Selkie Bente Pettersen på 90647550/bente@damanhurnorge.no eller Polarrev Liv Aker Hjortaas på 47687055/livah@damanhurnorge.no.  

Billetter

 • DRØMMESKOLEN

  Denne billetten sikrer deg plass på DRØMMESKOLEN år 1, samt tilgang til 24 introduksjons videoer. Velkommen til et spennende og grensesprengende studium!

  kr 2 930,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page