top of page
Tidligere-liv-utforsking
Tidligere-liv-utforsking

Tidligere-liv-utforsking

Kjennskap til tidligere liv kan både heale og inspirere det livet vi lever nå. I Damanhur finnes både teknologi og mennesker som kan komme i kontakt med den delen av sjelen din som vet hvilket liv du kan ha nytte av å se nærmere på.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

28. aug. 2021, 10:00 – 29. aug. 2021, 18:00

Fredrikstad, Artillerigaarden, Smedjegaten 88, 1632 Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

Kurset er åpent både for de som aldri har forsøkt dette før, og for de som allerede har noen tidligere livs-utforskninger i Damanhur-regi bak seg. Du kan velge om du vil møte opp fysisk i vårt kurslokale i Gamlebyen, eller om du vil delta på Zoom. Instruktøren befinner seg i Nord-Norge, og leder kurset på Zoom, mens assistent er fysisk tilstede i Fredrikstad.

Kurset inviterer til utforskningen av ett tidligere liv om gangen i en serie på fem mulige. De livene du får tilgang til er blant de det kan være særlig nyttig for deg å vite om - kjenne følelsene fra og forstå erfaringene i. Mange ganger kan funnene fra tidligere tider kaste lys over livene våre idag, og berike forståelsen av hvilke ressurser vi har til rådighet på vei mot oppfyllelsen av vår misjon. Prosessen starter i det øyeblikket du velger å melde deg på!

Før kurshelgen vil det bli utført research i Damanhur for å finne den inkarnasjonen som er mest aktuell for deg å arbeide med utifra der du befinner deg i livet akkurat nå. Dine personalia og bilder blir sendt Damanhur ca 8 uker før kursstart.

Du får i løpet av en helg anledning til å utforske en av dine tidligere inkarnasjoner; hente styrke og energi fra denne. Det gjøres en research i Damanhur før kurset hvor det livet velges ut som det er hensiktsmessig for deg å kjenne med tanke på egen utvikling nå. Med ulike teknikker og meditasjonsøvelser vil du bli hjulpet til emosjonelt å huske og ta til deg erfaring og visdom.  Ettersom utforskningen gjøres individuelt, men sammen med andre i en gruppe, lærer vi også av hverandre - både om hvor rik den menneskelige erfaringen er, og om erfaringer som vi deler. Hvis du deltar via Zoom, bør du ha tilgjengelig fingermaling og store ark (ca 40x60 cm) , vanlige A4-ark og fargeblyanter. Det er også lurt å ha en notatbok til å notere egne funn i. Påmelding fortløpende til det er fullt, og senest 15. juli pga. omfattende research i Damanhur.

Instruktør: Poiana Issopo (Anne Gjeitanger)

Pris kr 3500 betales ved registrering, og denne påmeldingen er bindende.

Skulle kurset bli avlyst, vil beløpet bli tilbakebetalt eller overført til senere kurs i hht avtale. 

For ytterligere opplysninger om kurset kan du kontakte Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) på mobil 93025977 eller mail poianaissopo@gmail.com.  Du kan også kontakte assistent Bente Thorvaldsen hos Nordens Lys på mobil 90647550 eller bente@nordenslys.no.

Billetter

  • Tidligere-liv-utforsking 8/21

    kr 3 500,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele denne eventen

bottom of page