top of page
Temakveld: Kommunikasjon med planter og trær!
Temakveld: Kommunikasjon med planter og trær!

Temakveld: Kommunikasjon med planter og trær!

Har du tenkt på at du ikke bare kan snakke TIL plantene dine, men også MED? Møt en av Damanhurs eksperter på området, Tigrilla Gardenia, og la deg inspirere!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

17. juni 2022, 18:00 – 20:00

Våle, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

Møt en av Damanhurs eksperter på plantekommunikasjon; Tigrilla Gardenia, som blant annet har vunnet tredjepremie i Chelsea Flower Show med Damanhurs apparat som gjør at plantene kan fremføre musikk! Og hun - såvel som de spillende plantene - har også vært gjester hos Julie Andrews på BBC i den anledning. Tigrilla har i det hele tatt gjort svært mye spennende - hos Microsoft såvel som Cirque du Soleil; hun kan mye om lyd-teknologi, men også om hva vi kan lære av planter og hvordan de oppfatter verden. I tillegg til den forskningen Damanhur har utført på dette området, støtter hun seg på en bachelor-grad fra Universitetet i Firenze. Tigrilla snakker engelsk. Les mer på hennes hjemmeside: https://tigrillagardenia.com

Du er hjertelig velkommen!

Pris kr 150

Hva er Damanhur? Og hva er Damanhur Norge? 

Kjenner du lite til prosjektet og føderasjonen Damanhur fra før, vil vi kunne fortelle om hva som finner sted i det nordlige Italia der verdens største underjordiske tempelkompleks er bygd på møtestedet for fire av jordens synkronlinjer.

Billetter

  • Temakveld: Plantekommunikasjon

    Møt Tigrilla Gardenia fra Damanhur

    kr 150,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page