top of page
PRANO healing med Condor
PRANO healing med Condor

PRANO healing med Condor

Condor Girasole - en av Damanhurs vise - har vært spirituell healer i mer 45 år. Nå besøker han Norge, og du har mulighet til å motta healing fra ham.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid og sted

01. des. 2023, 16:00 – 18:00

Damanhur Norge, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

Endelig: Condor Girasole gir Pranohealing i Norge! Condor er en av Damanhurs vise, og arbeidet nær Falco siden før Damanhur ble etablert i 1975. Healing sesjonen varer ca 15 minutter. Pris kr 350, som betales kontant ved fremmøte. For healing mellom kl 16-18, kontakt Wapiti Azalea på e-mail wapitiazalea@gmail.com for timeavtale. 

I forbindelse med Condors healing, arrangeres det ÅPENT HUS med kafé i kursrommet på Bettum kl 15-18:30. Salg av kaffe, te og kaker. Du er velkommen til å slå deg ned for en hyggelig prat - også hvis du kommer til Bettum uten å skulle motta healing.

Litt om den Damanhurianske spirituelle healingen: 

PRANOHEALING rebalanserer kroppen gjennom den universelle energien PRANA. I Damanhur blir et menneske alltid sett som en forening av sinn, sjel og kropp. Oppmerksomheten rettes mot et helhetlig bilde av mennesket, inkludert indre behov.  Alle mennesker er forskjellige og har sin egen vei til bedre helse. Dette omfatter ikke bare det fysiske legemet, men også det emosjonelle og det spirituelle.

Damanhurianske healere er kanaler for en ren, vital energi som hjelper både den fysiske kroppen og de finere energilagene å restituere seg.  I mange tilfeller kan deler av oss gjenoppvekkes og revitaliseres på en måte som kan gi store forbedringer i livskvaliteten.

Pranohealing gir energi som trengs for å kunne bedre sykdomstilstander, gjennomføre endringer i livet og utnytte synkronitet.  Pranohealing kan med hell mottas regelmessig som hjelp på en utviklingsvei. Andre damanhurianske healere kan tilby videreføring av den healingen du mottar fra Condor. Se kontaktinfo på vår hjemmeside: https://www.damanhurnorge.no/kopi-av-healing-1. 

Dele denne eventen

bottom of page