top of page
Online: Healerskolen - Informasjonskveld
Online: Healerskolen - Informasjonskveld

Online: Healerskolen - Informasjonskveld

Nytt kull i Norge! Damanhurianske spirituelle healere praktiserer en disiplin som kalles pranaterapi. Med denne disiplinen åpner healeren en energikanal som gjør vital prana i atmosfæren tilgjengelig for klienten.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

18. juni 2021, 18:00 – 19:00

Direktesendt informasjonskveld på zoom

Om arrangementet

Damanhur Universitet tilbyr en treårig utdannelse for spirituelle healere - nå også i Norge! 

Damanhurianske spirituelle healere praktiserer en disiplin som kalles pranaterapi. Med denne disiplinen åpner healeren en energikanal som gjør vital prana i atmosfæren tilgjengelig for klienten. Vital prana er ren, universell energi som bringer en persons energisystem tilbake i balanse. 

Den spirituelle healeren utdannes gjennom Healerskolen for å aktivere denne energikanalen og hjelpe andre til å øke sin oppmerksomhet på verdien av healing. I damanhuriansk filosofi gjelder ikke healing bare som en måte å overvinne sykdom på; den hjelper også til å bli bevisst hvem vi er og til å ta ansvar for vårt eget velbefinnende. Healerskolen er inspirert av Falco Tarassacos lære. Han virket også som healer helt fra Damanhurs første år og var selv ansvarlig for utdannelsen av de første spirituelle healerne.

På Zoom direkte fra Damanhur har vi leder for Damanhur Universitet, Antilope Verbena, og leder for Healerskolen, Orango Riso.  De vil presentere utdannelsen, og er tilgjengelig for spørsmål via Poiana Issopo, som oversetter til og fra norsk. Presentasjonen er selvfølgelig uforpliktende og helt gratis.

Healerskolens norske klasse starter 6. november 2021. Frist for påmelding er 30. september, og merk deg at det er gode early-bird-tilbud! 

Les mer om skolen, og registrer deg til presentasjonen 18. juni og/eller direkte til skolen! Zoom-link sendes deg i en e-mail. 

Du er velkommen med! 

Dette er en utdannelse som hjelper deg til å bli bevisst å bruke din indre kraft for å hjelpe både deg selv og andre. 

Dele denne eventen

bottom of page