top of page
Medit-aksjon
Medit-aksjon

Medit-aksjon

I høst inviterer vi til en serie heldagssamlinger og nett-møter der du får smakebiter på den spirituelle arven som Damanhur forvalter gjennom MeditAksjon. Programmet vil bestå av både teori og praktiske øvelser.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

09. aug. 2020, 11:00 – 18:00

Damanhur Norge, Bettumveien 6, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

MeditAksjon (også kjent som Damanhurs Meditasjonsskole) er den spirituelle grunnstammen i Damanhur-prosjektet og en direkte fortsettelse av den urgamle tradisjonen med mysterieskoler. Gjennom denne innvielsesveien utvikles og overføres den esoteriske kunnskapen om universets subtile  krefter til stadig flere mennesker.

Det er i år tre år siden den første norske MeditAksjonsgruppen ble  startet. Ettersom flere nå har uttrykt interesse for å bli med, ønsker vi å starte en gruppe nummer to. For at flest mulig skal få muligheten til å være med, inviterer vi til en serie heldagssamlinger der du får smakebiter på den spirituelle arven som Damanhur forvalter gjennom MeditAksjon.

Programmet vil bestå av både teori og praktiske øvelser.

Som navnet antyder, er dette en annerledes form for meditasjon. Det  er like mye en aktiv tilstand man velger å være en del av 24 timer i  døgnet. En innvielse i MeditAksjon innebærer å stille seg åpen for å  utvikle seg selv gjennom metodisk, langsiktig arbeid, både i gruppe og  enkeltvis -- samtidig som man blir i stand til å ta større ansvar for  menneskehetens skjebne på jorden.

De som allerede har vært initiert i MeditAksjon i Norge en stund, forteller om større nærvær i hverdagen, økt synkronitet og en følelse av energetisk støtte i de utfordringer som livet gir.

MeditAksjon er et veivalg som gir mulighet for vekst sammen med  andre; på samme tid individuell og kollektiv. Målet er å gjenoppvekke og  realisere menneskets iboende guddommelige potensiale.

De første gruppene ble startet av Falco Tarassaco i 1975 ved Horus-senteret i Torino, som var forløperen til det Damanhur vi kjenner  idag. Nå finnes det over hundre grupper, de fleste i Damanhur, men  stadig flere knyttet til Damanhur-sentre i andre deler av Italia, i  Japan, Tyskland, Kroatia, USA, Australia og Norge.

Poiana Issopo, Wapiti Azalea og Ortolano vil være ansvarlige for gjennomføringen av dette innledende forløpet, som vil foregå på norsk og  engelsk.

  • PRIS: 660 kr. pr. gang.
  • Påmelding: post@damanhurnorge.no

Dele denne eventen

bottom of page