top of page
Lesninger med Murena fra Damanhur
Lesninger med Murena fra Damanhur

Lesninger med Murena fra Damanhur

Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe deg å finne retningen i livet.

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

06. mai 2020, 10:00 – 18:00

Bettumveien 6, Våle i Vestfold

Om arrangementet

VIKTIG: 

Lesningene bestilles ved å sende e-mail til poianaissopo@gmail.com (Anne Gjeitanger). 

Ikke bruk påmeldingsknappen!

Lesningen formidles på italiensk av Murena Ciclamino (Luciana Righini), og tolkes til norsk av Poiana Issopo (Anne Gjeitanger). Murena har bodd i det økospirituelle samfunnet Damanhur i Italia siden 1995, og studier og forskning har alltid vært del av livet hennes som hjelp til personlig vekst. I mange år har hun virket som håndleser og astrolog, og som en spesialitet har hun utviklet lesningen av astro-personligheter; en metode som bruker det astrologiske bildet til gjenkjennelse av de ulike personlighetene som utgjør deler av oss selv. Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe dem til finne retning; samtidig vet hun å formidle sin innsikt på en behagelig måte. 

Dette er kategoriene: 

Håndlesning: I hendene finnes det tegn som indikerer de talentene vi uttrykker og hva vi har oppnådd i livet. Gjennom lesing av hendene kan man først og fremst få et helhetsbilde hva gjelder egen karakter og den virkelige utviklingen av egne talenter. Det er mulig å arbeide på sjelsreisen ved å bevisstgjøre hva som ville være det mest passende programmet for å uttrykke egne egenskaper. Håndlesning gjør det mulig å styre valgene våre bedre.

Ca 60 minutter. Kr 700.

Fødselshoroskop: Ved å lese kartet over himmellegemer og fremfor alt solens gang, kan vi gå i detalj når det gjelder vår egen vei, det hjelper oss til å identifisere i hvilke perioder hendelser utenfor oss kan påvirke - i en eller annen retning - våre valg. En lesning av fødselshoroskopet gir oersikt over utgangspunktet ditt; betydningen av planetenes opptreden i de ulike hus.

Ca 60 minutter. Kr 700.

Årshoroskop: Ved å lese kartet over himmellegemer og fremfor alt solens gang, kan vi gå i detalj når det gjelder vår egen vei, det hjelper oss til å identifisere i hvilke perioder hendelser utenfor oss kan påvirke - i en eller annen retning - våre valg. En lesning av årshoroskopet kan forberede deg på muligheter og utfordringer i året som kommer, og leses best i nærheten av fødselsdagen din.

Ca 60 minutter. Kr 700.

Å lese astropersonlighetene gir nyttige verktøy for å forene indre personligheter, og hjelpe dem til å samarbeide og overvinne det som hindrer oss i å uttrykke drømmene våre og realiseringen av dem. Denne lesningen foretas gjennom en spesiell lesing av fødselshoroskopet. Det er en ekte utforskning av personlighetene våre som noen ganger beveger seg med tenkemåter og dannelse fra tidligere liv. Som et eksempel kan vi forestille oss å skulle oppnå samarbeidsånd mellom en aristokratisk dame, en russisk militær og en aboriginer, et litt vågalt prosjekt, men ikke umulig, det første skrittet er å lære å gjenkjenne dem.

Ca 90 minutter. Kr 900.

  • Lesningene bestilles ved å sende e-mail til poianaissopo@gmail.com (Anne Gjeitanger). 
  • Ved alle alternativene må opplysninger om fødselsdato, og klokkeslett, samt fødested gis ved bestilling. 
  • Husk å oppgi sted, dato og klokkeslett for fødsel. 
  • Betaling ved fremmøte. Bestillingen er bindende.

Dele denne eventen

bottom of page