top of page
Introduksjon til MeditAksjon
Introduksjon til MeditAksjon

Introduksjon til MeditAksjon

Denne våren inviterer vi til en serie heldagssamlinger der du får smakebiter på den spirituelle arven som Damanhur forvalter gjennom MeditAksjon. Programmet vil bestå av både teori og praktiske øvelser.

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

05. apr. 2020, 10:00 – 18:00

Videomøte på Zoom

Om arrangementet

Introduksjon til MeditAksjon fortsetter!  

Dersom vi ikke kan møtes på Bettum 5. april, inviterer vi til samtaler på nett, og med oppgaver som hver enkelt kan gjøre hjemme. (Vi bruker Zoom, en enkel og brukervennlig tjeneste for videokonferanser.)  Denne søndagen vil vi gi et damanhuriansk perspektiv på den situasjonen vi nå befinner oss i - hvilke utfordringer og muligheter den gir oss, individuelt og kollektivt, knyttet til menneskehetens historie og fremtid.  Vi vil også gjerne høre hvordan du har det, og prøve å gi noen instrumenter som du kan navigere etter i en annerledes tid.  

Si ifra om du vil delta, så sender vi deg en Zoom-link som du ganske enkelt kan klikke på for å møte oss på skjerm.  Arrangementet varer fra 10-18, men du vil altså ikke bli sittende ved skjermen hele tiden. 

MeditAksjon (også kjent som Damanhurs Meditasjonsskole) er den spirituelle grunnstammen i Damanhur-prosjektet og en direkte fortsettelse av den urgamle tradisjonen med mysterieskoler. Gjennom denne innvielsesveien utvikles og overføres den esoteriske kunnskapen om universets subtile krefter til stadig flere mennesker. 

Det er i år tre år siden den første norske MeditAksjonsgruppen ble startet. Ettersom flere nå har uttrykt interesse for å bli med, ønsker vi å starte en gruppe nummer to. For at flest mulig skal få muligheten til å være med, inviterer vi til en serie heldagssamlinger der du får smakebiter på den spirituelle arven som Damanhur forvalter gjennom MeditAksjon.  

Programmet vil bestå av både teori og praktiske øvelser. Innholdet vil være forskjellig fra gang til gang, men du behøver ikke å kunne være med på alle samlingene for å ha utbytte av å delta. 

Som navnet antyder, er dette en annerledes form for meditasjon. Det er like mye en aktiv tilstand man velger å være en del av 24 timer i døgnet. En innvielse i MeditAksjon innebærer å stille seg åpen for å utvikle seg selv gjennom metodisk, langsiktig arbeid, både i gruppe og enkeltvis - samtidig som man blir i stand til å ta større ansvar for menneskehetens skjebne på jorden.  

De som allerede har vært initiert i MeditAksjon i Norge en stund, forteller om større nærvær i hverdagen, økt synkronitet og en følelse av energetisk støtte i de utfordringer som livet gir. 

MeditAksjon er et veivalg som gir mulighet for vekst sammen med andre; på samme tid individuell og kollektiv. Målet er å gjenoppvekke og realisere menneskets iboende guddommelige potensiale. 

De første gruppene ble startet av Falco Tarassaco i 1975 ved Horus-senteret i Torino, som var forløperen til det Damanhur vi kjenner idag. Nå finnes det over hundre grupper, de fleste i Damanhur, men stadig flere knyttet til Damanhur-sentre i andre deler av Italia, i Japan, Tyskland, Kroatia, USA, Australia og Norge. 

Poiana Issopo, Wapiti Azalea og Ortolano vil være ansvarlige for gjennomføringen av dette innledende forløpet, som vil foregå på norsk og engelsk.  

  • PRIS: 660 kr. pr. gang, inkl. lunsj. 
  • Påmelding: post@damanhurnorge.no

Dele denne eventen

bottom of page