top of page
Fredrikstad: Tidligere-liv-utforsking
Fredrikstad: Tidligere-liv-utforsking

Fredrikstad: Tidligere-liv-utforsking

NB! KUN 2 LEDIGE PLASSER! Bindende påmelding allerede 12. april! Kjennskap til tidligere liv kan både heale og inspirere det livet vi lever nå. I Damanhur finnes både teknologi og mennesker som kan komme i kontakt med den delen av sjelen din som vet hvilket liv du kan ha nytte av å se nærmere på.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

29. mai 2021, 10:00 – 30. mai 2021, 18:00

Nordens Lys , Artillerigaarden, Smedjegaten 88, 1632 Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

I løpet av en helg får du anledning til å utforske en av dine tidligere inkarnasjoner; hente styrke og energi fra denne. Det gjøres en research i Damanhur før kurset hvor det livet velges ut som det er hensiktsmessig for deg å kjenne med tanke på egen utvikling nå. Og med ulike teknikker og meditasjonsøvelser vil du bli hjulpet til emosjonelt å huske og ta til deg erfaring og visdom.  Og ettersom utforskningen gjøres individuelt, men sammen med andre i en gruppe, lærer vi også av hverandre - både om hvor rik den menneskelige erfaringen er, og om erfaringer som vi deler. Kurset er åpent både for de som aldri har forsøkt dette før, og de som allerede har noen tidligere livs-utforskninger i Damanhur-regi bak seg.

NB! Bindende påmelding allerede 12. april pga omfattende forarbeid.

Kurset byr på muligheten til å forstå hvilken reise sjelen din er på, og hvilken retning den har. Hvem er jeg? Hva bor i hukommelsen min? Og hvor går jeg? Kunnskap om tidligere liv blir i Damanhur forstått som et viktig instrument som kan gi dybde og forklaring til aspekter ved den nåværende eksistensen og/eller tilgang til skjulte ressurser og talenter.

Kurset inviterer til utforskningen av ett tidligere liv om gangen i en serie på fem mulige. De livene du får tilgang til er blant de det kan være særlig nyttig for deg å vite om - kjenne følelsene fra og forstå erfaringene i. Mange ganger kan funnene fra tidligere tider kaste lys over livene våre idag, og berike forståelsen av hvilke ressurser vi har til rådighet på vei mot oppfyllelsen av vår misjon. Det femte kurset tas i Damanhur, der du får muligheten til også å se på din sjels reise gjennom inkarnasjoner på jorden som en helhet.

Over to dager blir du hjulpet gjennom meditasjoner og dynamiske øvelser til kontakt med en ukjent del av deg selv.Som online-deltager må du ha tilgjengelig fingermaling og store ark (A2 eller større), noen A4-ark og fargeblyanter. Det er også lurt å ha en notatbok til å notere egne funn i.

Instruktør: Poiana Issopo (Anne Gjeitanger)

Arrangør: Nordens Lys - damanhuriansk senter i Fredrikstad

Viktig! Send to portrettbilder av deg selv der øynene synes godt til bente@nordenslys.no samtidig med påmeldingen. De kan gjerne være tatt med noen års mellomrom. Det må ikke være andre med på bildet. 

Kurset koster kr 4000, som betales via tilsendt faktura etter mottatt påmelding. 

Før kurshelgen vil det bli utført research i Damanhur for å finne den inkarnasjonen som er mest aktuell for deg å arbeide med utifra der du befinner deg i livet akkurat nå. Dine personalia og bilder blir sendt Damanhur 6-8 uker før kursstart, og påmeldingen er derfor 100% bindende fra 12. april 2021.

Dersom kurset ikke kan holdes fysisk i Fredrikstad pga eventuelle Covid-restriksjoner, vil det bli gjennomført på Zoom. 

For ytterligere opplysninger om kurset kan du kontakte Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) på mobil 93025977 eller mail poianaissopo@gmail.com.  Du kan også kontakte Bente Thorvaldsen hos Nordens Lys på mobil 90647550 eller bente@nordenslys.no.

Dele denne eventen

bottom of page