top of page
Fredrikstad januar: Tidligere-liv-utforsking
Fredrikstad januar: Tidligere-liv-utforsking

Fredrikstad januar: Tidligere-liv-utforsking

Kjennskap til tidligere liv kan både heale og inspirere det livet vi lever nå. I Damanhur finnes både teknologi og mennesker som kan komme i kontakt med den delen av sjelen din som vet hvilket liv du kan ha nytte av å se nærmere på.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

02. jan. 2021, 10:00 – 03. jan. 2021, 18:00

Nordens Lys AS, Artillerigaarden, Smedjegaten 88, 1632 Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

Kurset byr på muligheten til å forstå hvilken reise sjelen din er på, og hvilken retning den har. Hvem er jeg? Hva bor i hukommelsen min? Og hvor går jeg? Kunnskap om tidligere liv blir i Damanhur forstått som et viktig instrument som kan gi dybde og forklaring til aspekter ved den nåværende eksistensen og/eller tilgang til skjulte ressurser og talenter.

Kurset er åpent både for de som aldri har forsøkt dette før, og de som allerede har noen tidligere livs-utforskninger i Damanhur-regi bak seg.

Kurset inviterer til utforskningen av ett tidligere liv om gangen i en serie på fem mulige. De livene du får tilgang til er blant de det kan være særlig nyttig for deg å vite om - kjenne følelsene fra og forstå erfaringene i. Mange ganger kan funnene fra tidligere tider kaste lys over livene våre idag, og berike forståelsen av hvilke ressurser vi har til rådighet på vei mot oppfyllelsen av vår misjon. Over to dager blir du hjulpet gjennom meditasjoner og dynamiske øvelser til kontakt med en ukjent del av deg selv.

Til kurset skal du ta med notatbok, skrivesaker og innesko, samt ha på mykt og behagelig tøy, gjerne også noe du kan få malingflekker på!

NB! Kurset er tilrettelagt for å kunne gjennomføres som nettkurs hvis covid-situasjonen krever det.

Instruktør: Poiana Issopo (Anne Gjeitanger)

Kurset koster kr. 4000, som betales ved påmelding til konto 9483.06.75773.

Før kurshelgen vil det bli utført research i Damanhur for å finne den inkarnasjonen som er mest aktuell for deg å arbeide med utifra der du befinner deg i livet akkurat nå. Dine personalia og bilder blir sendt Damanhur 6-8 uker før kursstart, og fra dette tidspunkt er påmeldingen 100% bindende.

For ytterligere opplysninger om kurset kan du kontakte Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) på mobil 93025977 eller mail poianaissopo@gmail.com.  Du kan også kontakte Bente Thorvaldsen hos Nordens Lys på mobil 90647550 eller bente@nordenslys.no. Sistnevnte bes du sende to bilder av ansiktet/hodet ditt hvor øynene synes godt; ett tatt nå og ett gjerne tatt noen år tilbake.

Billetter

  • TIDLIGERE-LIV-UTFORSKNING

    Du har nettopp bestemt deg for å bruke 2 dager i januar til å utforske et av dine tidligere liv. Vi ønsker velkommen til "reisen"!

    kr 4 000,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page