top of page
Fredrikstad: Damanhuriansk healing
Fredrikstad: Damanhuriansk healing

Fredrikstad: Damanhuriansk healing

Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) gir damanhuriansk healing - Pranohealing -

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

26. mars 2020, 10:00 – 27. mars 2020, 18:00

Nordens Lys, Artillerigården, Smedjegaten 88, 1632 Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) gir damanhuriansk healing - Pranohealing

Kontakt henne direkte på sms til 930 25 977 for timeavtale!   

Informasjon om behandlingen:

  • PRANABEHANDLING (PRANO) er den eldste kjente form for healing. Den rebalanserer kroppen gjennom den universelle energien prana. I Damanhur blir et menneske alltid sett som en forening av sinn, sjel og kropp. Oppmerksomheten rettes mot et helhetlig bilde av mennesket, inkludert indre behov. Alle mennesker er forskjellige og har sin egen vei til bedre helse. Dette omfatter ikke bare det fysiske legemet, men også det emosjonelle og det spirituelle. Damanhurske healere er kanaler for en ren, vital energi som hjelper både den fysiske kroppen og de finere energilagene å restituere seg. I mange tilfeller kan deler av oss gjenoppvekkes og revitaliseres på en måte som kan gi store forbedringer i livskvaliteten. Prana er til hjelp ved en rekke former for sykdom. I healingen benyttes Selfica og Stiloself.
  • SELFICA er en form for instrument som åpner for en konsentrasjon og utnyttelse av vitale og intelligente energier som vanligvis ikke er tilgjengelige for den menneskelige erfaring.
  • STILOSELF ble opprinnelig utviklet som et alternativ til akupunktur, og er et healinginstrument med mange bruksområder. Den er spesielt effektiv mot hodepine, lumbago, isjias, muskel- og leddbetennelser, hudlidelser og menstruasjonsplager. Den kan også med hell anvendes ved mer alvorlige sykdommer. Stiloselv-behandling har en beroligende virkning, og øker konsentrasjonen og erindringsevnen. Den jobber også i lagene i auraen og i meridianene.

Behandlingen ledsages ofte av reading/kanalisering hvis det er ønske om det.

  • Varighet: 60 min.
  • Pris: Kr 700
  • Betaling: Direkte til Poiana med kort eller vipps ved fremmøte.

Dele denne eventen

bottom of page