top of page
Fredrikstad: 5. tidligere-liv-utforsking
Fredrikstad: 5. tidligere-liv-utforsking

Fredrikstad: 5. tidligere-liv-utforsking

De som har utforsket 4 tidligere liv i Damanhur-regi, har nå for første - og sannsynligvis siste - gang anledning til å utforske sitt 5. tidligere liv i Norge. I 2022 vil dette kurset igjen kun være tilgjengelig i Damanhur, Italia.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

20. nov. 2021, 10:00 – 21. nov. 2021, 17:00

St. Croix huset, Lille sal, St. Croix gate 16, 1607 Fredrikstad

Om arrangementet

FULLTEGNET. REGISTRERING AVSLUTTET.

Kurset er åpent kun for de som allerede har utforsket fire tidligere liv i Damanhur-regi, og har begrenset antall deltakere til 13. Vi vet det er mange som venter på muligheten til å utforske sitt 5. liv, så her vil det være de først registrerte som får plass. Påmeldingsfrist er allerede mandag 4. oktober!

Dette kurset har til hensikt å gi deg innsikt i et 5. tidligere liv - et liv som vil gi deg viktige impulser for å finne den "røde tråden" i de livene du er blitt presentert for, samt din vei videre i livet. Det vil bli benyttet verktøy som du ikke har blitt kjent med gjennom de fire foregående utforskingene. 

Kurset inneholder også en helt spesiell kanalisering gjort av Antilope Verbena i Templet i Damanhur. Den vil sannsynligvis innehold konkrete råd om ditt fokus på livet her og nå og videre fremover. 

Tid: Lørdag og søndag 20.-21. november 2021, kl 10-17 inkl. 1 times lunsjpause. Dog; ta høyde for at kursdagen kan bli noe lenger lørdag.

Sted: St. Croix huset, Lille sal, St. Croix gate 16, 1607 Fredrikstad.  Huset ligger i gangavstand fra jernbanestasjonen.

Instruktør: Poiana Issopo (Anne Gjeitanger)

Pris: Kr 5000, som betales ved registrering. 

Skulle kurset bli avlyst, vil beløpet bli tilbakebetalt.

Send to nye portrettbilder der øynene synes godt til bente@nordenslys.no.

For ytterligere opplysninger om kurset kan du kontakte Poiana Issopo (Anne Gjeitanger) på mobil 93025977 eller mail poianaissopo@gmail.com.  Du kan også kontakte Bente Pettersen i Damanhur Norge på mobil 90647550 eller bente@nordenslys.no.

Billetter

  • Tidligere-liv-utforsking 8/21

    kr 5 000,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page