top of page
Feiring av Høstjevndøgn
Feiring av Høstjevndøgn

Feiring av Høstjevndøgn

Ritualet som markerer overgangen mellom årstidene er blitt utført på alle kontinenter siden begynnelsen av menneskehetens historie.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

25. sep. 2022, 11:00 – 14:00

Våle, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

I Damanhur feires de store naturritualene til fem ulike tider av året; solverv, jevndøgn og ritualet til minne om de avdøde. Ved disse anledningene åpner Damanhur dørene for gjester og venner som ønsker å delta og være tilstede på organisasjonens område under disse magiske øyeblikkene. Ritualet som markerer overgangen mellom årstidene er blitt utført på alle kontinenter siden begynnelsen av menneskehetens historie. I Damanhur regner vi solverv og jevndøgn for å være særlig hellige tidspunkter på året.

Damanhur-fellesskapet i Norge kommer sammen på Borea Bettum for å feire høstjevndøgn i vår store ritualsirkel. I løpet av ritualdagene (kun hovedritualet søndag er åpent for gjester) blir en ild tent som representerer solen og en som symboliserer månen. Ritualet er delt i tre faser: Tenning (morgen), kulminasjon (sentralfasen) og slukking av ilden (sluttfasen). Damanhurianere ofrer urter til ilden, mediterer, synger og resiterer sanger og bønner komponert av damanhurianere.

Ønsker du å delta på den delen av feiringen som er åpen for gjester, må du komme allerede kl 11 for registrering og orientering. Gjester kan også gå den kraftfulle spiralen på Bettum. Selve ritualet for sentralfasen starter rundt kl. 13.00 og pågår cirka en time (nærmere tidspunkt gis senere). 

Kl 15.30: Alle gjester som ikke allerede er en del av fellesskapet Popolo Spirituale - det spirituelle folket, inviteres inn i dette fellesskapet som markeres med et lite velkomstrituale og en tråd rundt håndleddet. Tråden vil være en daglig påminnelse på at vi er en del av et stort spirituelt fellesskap med samme mål - oppvåkning av det guddommelige i mennesket.

Vi ønsker  hjertelig velkommen til denne unike festen, og ber om påmelding både på grunn av nødvendige forberedelser, men også fordi dine frekvenser vil bli en viktig del av det energetiske avtrykket denne dagen. 

Ta med deg det du ønsker å spise og drikke i løpet av dagen. Vi kan bidra med te eller kaffe.

Deltakelsen er gratis, men det gis mulighet for donasjoner. 

Meld deg på til denne spesielle feiringen av sommersolverv!

HJERTELIG VELKOMMEN!

Dele denne eventen

bottom of page