Damanhurs skole for spirituelle healere

Dette er et av verdens fremste intensiv-kurs i holistisk helbredelse, basert på 45 års forskning. Ettersom all helbredelse begynner med individet, leder dette treårige forløpet studentene inn i en dyp oppdagelse av seg selv og sine medfødte helbredende krefter.
Damanhurs skole for spirituelle healere

Tid og sted

06. nov., 10:00 – 07. nov., 18:00
Hovedsakelig online undervisning

Om arrangementet

Damanhur er et økospirituelt samfunn ved foten av de italienske alpene i Piemonte, hvor skolen for spirituelle healere ble grunnlagt i 1975. Den er basert på læren til grunnleggeren av Damanhur, Falco Tarassaco.

Skolen er 3-årig, og allerede etter første år mottar du aktiveringen som healer.

 • 1. år: Utforsk indre og ytre verdner gjennom en utvidelse av den hverdagslige måten å tenke på. Et videre syn på betydninger og symboler fører til en dypere erfaring av åndelig vekst som kulminerer i aktiveringen til healing gjennom pranoterapi. Denne aktiveringen foregår i det underjordiske tempelkomplekset "Temples of Humankind" i Damanhur. 
 • 2. år: Dette nivået er viet konfliktløsning, overvinnelse av egne grenser og utforskningen av grunnlaget for det terapeutiske forholdet, som oppstår som følge av ekte, dyptgripende helbredelse. 
 • 3. år: Gjennom det tredje og siste året beveger deltakerne seg mot terapeutisk modenhet gjennom økende bevisst bruk av energier og et magisk-spirituelt syn på livet. Ulike metoder vil bli studert for å utstyre healeren med ytterligere redskaper.

Forutsetninger for deltakelse

Utdannelsen passer for deg som allerede har fulgt en spirituell utviklingsvei, enten du allerede driver terapeutisk virksomhet eller foreløpig er uten slik erfaring. 

Undervisning 1. skoleår

 • Fire  2-dagers online weekend samlinger. Følgende datoer er planlagt: 6.-7. november 2021, 8.-9. januar 2022, 5.-6. februar 2022, 2.-3. april 2022.
 • En  3-dagers weekend samling i Damanhur 4.-6. mars 2022. Det må i tillegg beregnes to reisedager, samt 2 dager omvisning. (Kostnad for reise, opphold og omvisning kommer i tillegg til studieavgift.)
 • Fem gruppesamtaler á 1 1/2 times varighet på zoom mellom samlingene.

Den norske klassen vil ha felles zoom-undervisning med Damanhurs internasjonale studenter, mens i gruppesamtalene og uken i Damanhur samles kun de norske. 

Instruktører

Skolens instruktører har alle lang erfaring som healere, og underviser enten på engelsk eller italiensk - sistnevnte med engelsk oversettelse. For de som allerede er kjent med Damanhur gjennom Mysterieskolen eller Alkymiskolen, kan følgende instruktører nevnes: Orango, Antilope, Tridacna, Nandu, Elefantina, Arciere, Stambecco, Gnomo, Wallaby og Caimano.

Pris

Årlig studieavgift kr er 28.000, som betales senest ved skolestart. Prisen garanteres lik alle tre årene. 2 innbetalinger á kr 14.000 kan avtales uten tillegg i prisen. 

Ønsker du å dele opp i månedlige beløp á kr 2500, blir totalprisen kr 30.000.

I tillegg kommer kostnader til reise, opphold og omvisning i Damanhur, samt kjøp av et "healing-kit" til €230 som bl.a. inneholder et avansert selfisk instrument

Det blir skrevet kontrakt med hver student. 

Påmelding

Du er sikret plass alle tre årene ved å betale et depositum på kr 4.400. Beløpet avregnes mot totalbeløpet, som vi sender deg faktura på. 

Supertilbud: 

Melder du deg på før 30. september, gir vi deg kr 2000 i rabatt, og du betaler dermed kun kr 2.400 i depositum.

Super-supertilbud:

De 20 første som melder seg på (de utenlandske studentene medregnet) får healing-kit til en verdi av €230 uten ekstra kostnad.

Skolen starter ved minimum 11, maksimum 25 norske studenter. 

Dersom den norske skolen ikke får tilstrekkelig antall studenter, vil innbetalt beløp etter avtale bli tilbakebetalt eller overført Damanhur for helt og fullt å inngå i den internasjonale klassen. 

Fredag 18. juni inviterte vi til til en orientering på Zoom med lederen for Damanhur Universitet, Antilope Verbena, og lederen for Healerskolen, Orango Riso. Orienteringen foregikk på italiensk med oversettelse til norsk v/Poiana Issopo (Anne Gjeitanger). Her er opptak fra sendingen: https://vimeo.com/565556434/fc3a7ef307 

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Damanhurs healerskole
  2,400 kr
  2,400 kr
  0
  0 kr
Total0 kr