top of page
Damanhuriansk healing
Damanhuriansk healing

Damanhuriansk healing

Dobbel-behandling med prano og stiloself.

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

11. nov. 2019, 10:00 – 18:00

Langgata 29, 0566 Oslo, Norge

Om arrangementet

Med Aquila di Mare Curcuma og Poiana Issopo.

Sammen tilbyr de prano, stiloself og beauty-prano, som alt i alt gir en god energiboost med inn i vinteren!

  • Kontakt Poiana direkte med sms til 93025977 for timeavtale!  
  • Behandlingen i Oslo finner sted i Langgata 29 på Rodeløkka, ved timeavtale gis nærmere opplysninger om adkomst. 

Her litt mer info om behandlingen, som varer ca 60 min.: PRANABEHANDLING (PRANO) er den eldste kjente form for healing. Den rebalanserer kroppen gjennom den universelle energien prana. I Damanhur blir et menneske alltid sett som en forening av sinn, sjel og kropp. Oppmerksomheten rettes mot et helhetlig bilde av mennesket, inkludert indre behov. Alle mennesker er forskjellige og har sin egen vei til bedre helse. Dette omfatter ikke bare det fysiske legemet, men også det emosjonelle og det spirituelle. Damanhurske healere er kanaler for en ren, vital energi som hjelper både den fysiske kroppen og de finere energilagene å restituere seg. I mange tilfeller kan deler av oss gjenoppvekkes og revitaliseres på en måte som kan gi store forbedringer i livskvaliteten. Prana er til hjelp ved en rekke former for sykdom. I healingen benyttes Selfica og Stiloself. 

SELFICA er en form for instrument som åpner for en konsentrasjon og utnyttelse av vitale og intelligente energier som vanligvis ikke er tilgjengelige for den menneskelige erfaring. 

STILOSELF ble opprinnelig utviklet som et alternativ til akupunktur, og er et healinginstrument med mange bruksområder. Den er spesielt effektiv mot hodepine, lumbago, isjias, muskel- og leddbetennelser, hudlidelser og menstruasjonsplager. Stiloself-behandling har en beroligende virkning, og øker konsentrasjonen og erindringsevnen. Den jobber også i lagene i auraen og i meridianene. 

BEAUTYPRANO er prano på en frekvens som blant annet arbeider med hud, fordøyelse, stoffskifte og ikke minst vår indre skjønnhet for at den skal komme frem.

Dele denne eventen

bottom of page