top of page
Damanhur: Tidligere-liv-utforsking - 5. liv
Damanhur: Tidligere-liv-utforsking - 5. liv

Damanhur: Tidligere-liv-utforsking - 5. liv

Kurset er åpent for dem som allerede har utforsket 4 tidligere liv i Damanhur-regi. Sammen med de fire andre du har utforsket, kan dette kurset hjelpe deg til bedre å forstå din sjels historie og din misjon i livet du lever nå.

Tid og sted

26. okt. 2024, 10:00 CEST – 27. okt. 2024, 18:00 CET

Damanhur, Via Baldissero, 10080 Vidracco TO, Italia

Om arrangementet

I løpet av dette 5. tidligere-liv-kurset vil du fordype deg og oppleve et annet liv, slik du har gjort i de fire tidligere kursene. I tillegg vil du veve sammen alle livene du har utforsket til nå  og finne de felles elementene som kan hjelpe deg med å få en dypere forståelse av din sjels misjon.

Dette kurset kan kun gjennomføres personlig i Damanhur, ettersom det er en viktig, avsluttende del som finner sted i Menneskehetens Templer, sentralt i Damanhur (Piemonte, Italia).

Det vil bli organisert reise og opphold, samt annet aktuelt program under oppholdet. Bl.a. er det obligatorisk med en heldags tur med omvisning i Damjl, Menneskehetens Templer og Den hellige Skogen for dem som ikke har besøkt Damanhur tidligere. Det vil også være mulig å avtale forskjellige typer behandlinger. Dette kommer vi tilbake til så snart vi vet det er interesse for denne reisen til Italia. Sannsynlig tidsramme for reisen er 24.-29. eller 30. oktober 2024. 

NB! Dette kurset har maks deltakerantall på 6, og gruppens størrelse vil være maks 14. De øvrige 8 vil delta på annet kurs i Damanhur. 

Tid for kurs: Lørdag og søndag: Kl 10-18 inkl. ca 1 times lunsjpause. Mulig også program lørdag kveld.  

Sted: Damanhur, Italia

Instruktør: Engelsktalende eller italiensk med oversettelse til engelsk.

Påmelding: Bindende fra påmeldingstidspunktet, dvs ved innbetaling av kr 2000.

Pris: Kr 4500, med valutaforbehold: €1 = NOK 11,81. 

Forhåndsinnbetaling kr 2000 for å garantere påmelding, restbeløp faktureres når hele "pakken" er klar. 

Fly, lokaltransport, heldagstur, overnatting og måltider kommer i tillegg. Vi bestreber oss på å holde prisen så lav som mulig. 

Viktig: Send to portrettbilder der øynene dine synes godt til bente@damanhurnorge.no snarest mulig etter påmelding. Det ene skal være tatt nå, det andre gjerne for noen år siden. Bildene skal kun brukes til research i Damanhur. Det må ikke være andre personer på bildet. 

 

For ytterligere opplysninger om kurset kan du kontakte  Bente Selkie Pettersen på mobil 90647550 eller mail bente@damanhurnorge.no. 

Billetter

  • Tidligere-liv-kurs i Damanhur

    Salget avsluttes: 31. aug., 23:00 CEST

    Denne billetten bekrefter din bindende påmelding til 5. tidligere-liv-kurs i Damanhur 26.-27. oktober 2024. Restbeløp kr 1500 vil fakturert sammen med resten av reisens kostnad.

    kr 2 000,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page