top of page
Damanhur-dag
Damanhur-dag

Damanhur-dag

HVA ER DAMANHUR? OG HVA ER DAMANHUR NORGE? Og hva kan du være med på av utviklende kurs og interessante arrangementer det neste året?

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

13. nov. 2019, 16:00 – 18:00

Nordens Lys, Artillerigården, Smedjegaten 88, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

HVA ER DAMANHUR? OG HVA ER DAMANHUR NORGE?  Og hva kan du være med på av utviklende kurs og interessante arrangementer det neste året?  

Kjenner du lite til prosjektet og føderasjonen Damanhur fra før, vil vi kunne fortelle om hva som finner sted i det nordlige Italia der verdens største underjordiske templer er skapt på møtestedet for fire av jordens synkronlinjer. 

Damanhur Norge står bak arrangementer og møtesteder flere steder i landet til formidling av damanhuriansk filosofi og kunnskap, blant annet hos oss i Nordens Lys.  

Andre onsdag hver måned holder vi dørene åpne i vårt stor-rom for å gi fokus til det økospirituelle samfunnet Damanhur i Nord-Italia og dets spennende filosofi. Har du allerede vært på besøk der, vært med på et damanhuriansk kurs, lest damanhurianske bøker, eller bare så vidt har hørt navnet, og har lyst til å vite mer, er du hjertelig velkommen!  

Denne gangen har vi fokus på den damanhurianske tarotstokken, Niatel, og boken The Book of Synchronisity. 

Åpen dag-arrangementet i Artillerigaarden er gratis og det vil bli lett servering, samt mulighet for å kjøpe damanhurianske bøker og selfica. 

Gratis inngang 

Gratis kaffe/te 

Uformelt 

Ingen påmelding 

Velkommen!

Dele denne eventen

bottom of page