top of page
Crystal Kingdom School, nivå 2
Crystal Kingdom School, nivå 2

Crystal Kingdom School, nivå 2

Du kan være med på dette kurset hvis du har gjennomført Crystal Kingdom School nivå 1 og dermed har den grunnleggende forståelsen av og erfaringen med krystaller.

Tid og sted

10. aug. 2024, 10:00 – 11. aug. 2024, 17:00

Damanhur Senter TECOTAT, Færgeportgaten 82, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

CRYSTAL KINGDOM SCHOOL tilbyr en omfattende utdanning innen krystallhealing. Programmet er delt inn i tre nivåer, hvor hvert nivå bygger på det forrige, for gradvis å fordype forståelsen og ferdighetene.

Velkommen til Krystallskolen CRYSTAL KINGDOM SCHOOL nivå 2

Nivå 2 er det midterste nivået, hvor du vil utvide kunnskapen og ferdighetene dine. Du vil lære mer avanserte krystallhealingsteknikker og arbeide med ulike typer krystaller. Ved å  gå gjennom alle tre nivåene for å bli Sertifisert Krystallhealer. Skolen er tilknyttet International Association of Therapists, en profesjonell organisasjon som støtter utdanning og sertifisering av terapeuter innen ulike felt.

Du vil også lære om - og dypere forstå - forbindelsen mellom krystaller, kroppen og sinnet:

 • Grunnleggende begreper innen vibrasjonsmedisin. Kostholdsvaner og krystallterapi. Stresshåndtering og krystallterapi.
 • Hvordan grundig forberede rommet og seg selv for praksis med krystallterapi. Hva er rytmen til krystalltid og krystalldevas. Innføring i krystallkommunikasjon. Teknikk 1: Hvordan rense auraen med krystaller. Øvelse - egenbehandling med Teknikk 1.
 • Betydningen av den sentrale kanalen i menneskets energetiske anatomi i krystallterapi. Egenskaper ved fluoritt. Teknikk 2: Hvordan roe sinnet og forankre kreative energier i personlige energisentre. Øvelse - egenbehandling med Teknikk 2.
 • Hvordan bruke en pendel til å oppdage energiflyt i chakraene. Tolking av pendelbevegelse. Forberedende arbeid: Enkle øvelser med en pendel. Øvelse - egenbehandling av Teknikk 3 i kombinasjon med krystallterapi ved chakraene: Oppdage energiflyt med en pendel i chakraene før og etter krystallterapi.
 • Hvordan rense undertrykte følelser fra solplexus med krystaller. Egenskaper ved malakitt. Øvelse - egenbehandling med Teknikk 4.
 • Krystallmandala på Livets Blomst. Øvelse 5: Skape en mandala for å tiltrekke synkronitet i manifestasjonen av din intensjon.

KRYSTALLER PÅ SKOLEN: Du har muligheten til å kjøpe skolepakkens krystaller fra instruktøren på kursdagen eller du kan handle i din lokale krystallbutikk på forhånd. Skulle du foretrekker å gjennomføre kurset uten å kjøpe krystaller, kan instruktøren ordne med leie av de nødvendige krystallene.

OM INSTRUKTØREN: Wapiti Azalea Monika Zgalin er grunnlegger av den internasjonalt akkrediterte CRYSTAL KINGDOM SCHOOL. Hun er også en erfaren meditasjonsguide, gruppe- og personlig vekstfasilitator, krystallhealer, forsker og lærer med over 27 års erfaring innen disse feltene. I løpet av karrieren har Wapiti Azalea Monika gjennomført en rekke krystall- og personlig vekstverksteder over hele Europa. I 2020 startet hun en nettbasert skole for krystallhealere som gjør det mulig for henne å dele den omfattende kunnskapen sin om Krystallriket med et  globalt publikum. Wapiti Azalea Monika bor nå i Askim, etter å ha flyttet dit i 2020 fra det økospirituelle samfunnet Damanhur, Italia, hvor hun studerte, utforsket og forsket på en rekke mellommenneskelige sosiale ferdigheter og esoteriske emner og praksiser. Med sin rike erfaring og kunnskap er Wapiti Azalea Monika dedikert til å hjelpe enkeltpersoner med å koble seg til krystallenes helbredende kraft og integrere deres transformative potensiale. 

Besøk gjerne hjemmesiden: https://www.crystalkingdom.org

PRIS OG PÅMELDING: Crystal Kingdom School Nivå 2 koster kr 2200. 

Innbetalt beløp bekrefter plass på kurset. OBS: Kun 10 plasser! Siste frist for påmelding og innbetaling er torsdag 1. august 2024.  Ønsker du mer informasjon, kan du ringe Wapiti på mobil 969 40 445 eller sende e-mail til wapitiazalea@gmail.com.

VELKOMMEN TIL KURS!

Billetter

 • Crystal Kingdom School, nivå 2

  Salget avsluttes: 11. aug., 17:00

  Velkommen til kurs hos Damanhur Senter TECO TAT i Gamlebyen i Fredrikstad!

  kr 2 200,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page