top of page
Crystal Kingdom School, nivå 1
Crystal Kingdom School, nivå 1

Crystal Kingdom School, nivå 1

Skolen tilby en grundig utdanning innen krystallhealing. Programmet er delt inn i tre nivåer, hvor hvert nivå bygger på det forrige; du lærer bl.a. hvordan du kan styrke intuisjonen, gi energi til og rense chakraene og auraen, samt programmere krystaller.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer

Tid og sted

27. apr. 2024, 10:00 – 28. apr. 2024, 17:00

Gamlebyen, Fredrikstad, Færgeportgaten 82, 1632 Gamle Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

Velkommen til Krystallskolen CRYSTAL KINGDOM SCHOOL nivå 1, hvor gammel visdom møter moderne helbredelsespraksis! Bli med på en transformasjonsreise mens du oppdager hvordan du kan styrke intuisjonen din, gi energi til og rense chakraene og auraen din, skape ditt personlige hellige krystallrom, og programmere krystaller for personlig vekst og nytte. Her er en liten titt på hva som venter deg på vårt kurs på første nivå:

- Forbedre forbindelsen din med krystaller - Aktivere krystaller for helbredelse - Forståelse av krystallformasjon og strukturer - Utforske krystaller innenfor den menneskelige kroppen - Introduksjon av krystallhelbredelse som frekvensmedisin - Velge de riktige krystallene til forskjellige behov - Aktivere intuisjonen med krystaller - Layout-teknikker for balansering av chakraer - Programmere krystaller - Skape ditt meditasjonstempel med krystaller - Mestre grunnleggende selv-helbredelsesteknikker - Skape og vedlikeholde harmoniske omgivelser

Skolen tilby en omfattende utdanning innen krystallhealing. Programmet er delt inn i tre nivåer, hvor hvert nivå bygger på det forrige for gradvis å fordype forståelsen din og ferdighetene dine.

KRYSTALLER PÅ SKOLEN: Når du velger å melde deg på Første Nivå, vil du få en liste over krystaller som kreves for den praktiske delen av opplæringen din. Dette sikrer at du kan engasjere deg fullt ut i øvelsene og oppnå maksimalt utbytte av praksisøvelsene. Du har muligheten til å kjøpe skolepakkens krystaller fra instruktøren på kursdagen eller du kan handle i din lokale krystallbutikk på forhånd. Skulle du foretrekker å gjennomføre kurset uten å kjøpe krystaller, kan instruktøren ordne med leie av de nødvendige krystallene.

Du kan velge hvor mange nivåer du vil ta. Du kan starte med første nivå og stoppe der hvis du ønsker det, eller du kan gå gjennom alle tre nivåene for å bli Sertifisert Krystallhealer. Krystallskolen er tilknyttet International Association of Therapists, en profesjonell organisasjon som støtter utdanning og sertifisering av terapeuter innen ulike felt.

OM INSTRUKTØREN: Wapiti Azalea Monika Zgalin er grunnleggeren av den Internasjonalt Akkrediterte Skolen for Krystallhealere. Hun er også en erfaren meditasjonsguide, gruppe- og personlig vekstfasilitator, krystallhealer, forsker og lærer, med over 27 års erfaring innen disse feltene. I løpet av karrieren sin har Wapiti Azalea Monika gjennomført en rekke krystall- og personlig vekstverksteder over hele Europa. I 2020 bestemte hun seg for å starte en nettbasert skole for krystallhealere, som gjør det mulig for henne å dele den omfattende kunnskapen sin om Krystallriket med et større globalt publikum. Wapiti Azalea Monika bor nå utenfor Oslo etter å ha flyttet dit i 2020 fra det åndelige samfunnet Damanhur, Italia, hvor hun studerte, utforsket og forsket på en rekke mellommenneskelige sosiale ferdigheter og esoteriske emner og praksiser. Med sin rike erfaring og kunnskap er Wapiti Azalea Monika dedikert til å hjelpe enkeltpersoner med å koble seg til krystallenes helbredende kraft og tappe inn i deres transformative potensial. Undervisningen foregår på engelsk.

Besøk gjerne hjemmesiden: https://www.crystalkingdom.org

PRIS OG PÅMELDING: Crystal Kingdom School Nivå 1 koster kr 2000. 

Innbetalt beløp bekrefter plass på kurset. OBS: Kun 10 plasser! Siste frist for påmelding og innbetaling er lørdag 20. april 2024. Ønsker du mer informasjon, kan du ringe Wapiti på mobil 969 40 445.

VELKOMMEN TIL KURS!

Dele denne eventen

bottom of page