top of page
CHAKRAENE - VEIEN TIL OPPLYSTHET
CHAKRAENE - VEIEN TIL OPPLYSTHET

CHAKRAENE - VEIEN TIL OPPLYSTHET

Chakraene er en sentral del av vår finstofflige struktur som energisentre knyttet til ryggraden, og er samtidig for egne verdener å regne, som beholdere for kunnskap, energier, hukommelse, bevissthetstilstander. Der man evner å nå dem i dybden er dette en vei til menneskets oppvåkning.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

08. apr. 2021, 18:00 – 20:00

10 torsdager: På Zoom eller fysisk fremmøte

Om arrangementet

NYHET!

Straks etter påske starter vi en ny serie med 10 direkte overføringer fra Damanhur i Italia. Denne gangen er vi svært glade for å kunne presentere Condor Girasole (Eugenio Mensi), som vil lede oss gjennom meditasjoner knyttet til chakraene, som i Damanhur kalles adonajba. Condor er en av seks i Damanhurs gruppe med Vise - en gruppe som har overtatt funksjonen etter Falco som Damanhurs spirituelle veiledere. Han var i mange år leder av meditasjonsskolen sammen med Sirena Ninfea. 

Som en av Falco Tarassacos nære medarbeidere gjennom flere tiår, trekker Condor Girasole på både kunnskap og hjelpemidler som Falco viderega til aktivering, åpning og harmonisering av AdonajBa. Det er åtte i alt, og vi arbeider systematisk med disse gjennom de 10 kveldene. Condor knyter dem også til ulike farger og elementer, og hans erfaring er at man gjennom målrettede meditasjoner kan oppnå dype bevissthetstilstander som muliggjør åpning av chakraenes verdener og dermed transformasjon av de delene av oss som ikke er i harmoni. Gjennom adonajba arbeider vi både med den fysiske kroppen, emosjoner og minner, påkallelse av personlig kraft, kjærlighet, kommunikasjon og kontakt med det guddommelige, samt vår egen guddommelige gnist.

Chakraene er en sentral del av vår finstofflige struktur som energisentre knyttet til ryggraden, og er samtidig for egne verdener å regne, som beholdere for kunnskap, energier, hukommelse, bevissthetstilstander. Der man evner å nå dem i dybden er dette en vei til menneskets oppvåkning. Og intet mindre enn opplysthet, sier Condor, vil være målet for denne serien av meditasjoner - ikke som en spøk, men til erkjennelse av at det er lettere å nå målet hvis vi har det klart for oss.

I en serie på ti torsdagsmøter vil Condor gjennom den første timen dele av teoretisk kunnskap og guide meditasjoner, med Poiana Issopo som oversetter til norsk. Den andre timen vil bli brukt til å uttrykke gjennom tegning/farger det man har erfart gjennom meditasjonen med AdonajBa, med påfølgende deling på bakgrunn av tegningene. Det er Poiana som leder dette. 

Datoene er 8/4 - 15/4 - 22/4 - 29/4 - 6/5 - 13/5 (Kristihimmelfartsdag) - 20/5 - 27/5 - 3/6 - 10/6. 

Du må ha tilgjengelig notatbok, samt utstyr til å tegne på og med.

Du kan delta på nett eller ved å møte opp på Nordens Lys - vårt damanhurianske senter i Fredrikstad. 

På grunn av covid-situasjonen må du melde fra hvis du ønsker å møte opp i Fredrikstad. 

Alle påmeldte får tilsendt Zoom-link for oppkobling, og sendingen blir lagret, slik at du kan se den i ettertid hvis du ikke kan delta direkte. 

Pris kr 2.000,- betales via arrangementets betalingsalternativ. Du blir da registrert som deltaker og får tilsendt link til kurset.

Alternativt kan du sende e-mail til liv@nordenslys.no hvis du heller ønsker faktura. Påmelding snarest!

VELKOMMEN TIL DENNE HELT SPESIELLE MULIGHETEN FOR INDRE AKTIVERING, ÅPNING OG HARMONISERING!

Billetter

  • CHAKRAENE med Condor og Poiana

    kr 2 000,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page