top of page
Borea: Feiring av Vintersolverv
Borea: Feiring av Vintersolverv

Borea: Feiring av Vintersolverv

Ritualer som markerer overgangen mellom årstidene, er blitt gjennomført på alle kontinenter siden begynnelsen av menneskenes historie. I Damanhur regner vi jevndøgn og solverv for å være særlig hellige tider av året.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

18. des. 2022, 11:00 – 16:00

Borea på Bettum, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

I Damanhur feires de store naturritualene til fem ulike tider av året; solverv, jevndøgn og ritualet til minne om de avdøde. Ved disse anledningene åpner damanhurianerne dørene for gjester og venner som ønsker å delta og være tilstede på organisasjonens område under disse magiske øyeblikkene. I Norge foregår dette på Bettum i Vestfold. Ritualet som markerer overgangen mellom årstidene er blitt utført på alle kontinenter siden begynnelsen av menneskehetens historie. I Damanhur regner vi solverv og jevndøgn for å være særlig hellige tidspunkter på året.

Arrangementet er gratis. Ta med mat du trenger for dagen og kom! Vi byr på kaffe og te. 

Feiringen foregår utendørs uansett vær.

NB! Du må ankomme Bettum senest kl 11 for registrering.

Vi ber om ekstra mange opplysninger ved påmelding til dette arrangementet, fordi du ved din deltakelse blir inkludert i det store energetiske arbeidet et slikt rituale utgjør. Ditt fulle navn gitt ved fødselen, fødselsdato og -sted, er energetisk informasjon som legges inn i ritualet. Informasjonen blir ikke lagret.

Du er hjertelig velkommen!

Dele denne eventen

bottom of page