top of page
Borea: Feiring av Vintersolverv
Borea: Feiring av Vintersolverv

Borea: Feiring av Vintersolverv

Ritualer som markerer overgangen mellom årstidene, er blitt gjennomført på alle kontinenter siden begynnelsen av menneskenes historie. I Damanhur regner vi jevndøgn og solverv for å være særlig hellige tider av året.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

19. des. 2021, 11:00 – 15:30

Våle, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

Solverv og jevndøgn er ritualer som markerer overgangen mellom årstidene, og er blitt gjennomført på alle kontinenter siden begynnelsen av menneskenes historie. I Damanhur regner vi jevndøgn og solverv for å være særlig hellige tider av året.

Hele Damanhur-fellesskapet kommer sammen for å feire disse viktige begivenhetene. Mens ritualet pågår vil en ild være tent for å representere solen. Ved solverv tennes det også en ild som symboliserer månen. 

Den første ritualsirkelen i Europa utenfor Italia ble tatt i bruk i Norge ved feiring av Sommersolverv 2020, og vi i Damanhur Norge gleder oss nå over å kunne ønske velkommen til feiring av Vintersolverv.

NB! DU MÅ ANKOMME BETTUM SENEST KL 11 for registrering.

Arrangementet er gratis. Ta med mat du trenger for dagen og kom! Vi byr på kaffe og te.

Påmelding er nødvendig av 2 grunner:

1) På grunn av smittevernsreglene

2) Vi ber om ekstra mange opplysninger ved påmelding til dette arrangementet, fordi du ved din deltakelse blir inkludert i det store energetiske arbeidet et slikt rituale utgjør. Ditt fulle navn gitt ved fødselen, fødselsdato og -sted, er energetisk informasjon som legges inn i ritualet. 

OBS! Feiringen foregår utendørs uansett vær. Gjeldende smittevernregler vil bli fulgt.

Dele denne eventen

bottom of page