top of page
Bli kjent med dine indre personligheter
Bli kjent med dine indre personligheter

Bli kjent med dine indre personligheter

Murena Ciclamino er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe deg å finne retningen i livet. Denne gangen tilbyr hun Astropersonlighetslesning.

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

02. juni 2021, 10:00 – 03. juni 2021, 17:00

Zoom-møte. Link sendes for oppkobling.

Om arrangementet

Astropersonlighetslesningen kan også tilbys de som tidligere har fått en lesning, og som ønsker utdypning. 

Lesningen formidles på italiensk av Murena Ciclamino (Luciana Righini), og tolkes til norsk av Poiana Issopo (Anne Gjeitanger). Murena har bodd i det økospirituelle samfunnet Damanhur i Italia siden 1995, og studier og forskning har alltid vært del av livet hennes som hjelp til personlig vekst. I mange år har hun virket som håndleser og astrolog, og som en spesialitet har hun utviklet lesningen av astro-personligheter; en metode som bruker det astrologiske bildet til gjenkjennelse av de ulike personlighetene som utgjør deler av oss selv. Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe dem til å finne retning; samtidig vet hun å formidle sin innsikt på en behagelig måte. 

Å lese astropersonlighetene gir nyttige verktøy for å forene indre personligheter, og hjelpe dem til å samarbeide og overvinne det som hindrer oss i å uttrykke drømmene våre og realiseringen av dem. Denne lesningen foretas gjennom en spesiell lesing av fødselshoroskopet. Det er en ekte utforskning av personlighetene våre som noen ganger beveger seg med tenkemåter og dannelse fra tidligere liv. Som et eksempel kan vi forestille oss å skulle oppnå samarbeidsånd mellom en aristokratisk dame, en russisk militær og en aboriginer, et litt vågalt prosjekt, men ikke umulig, det første skrittet er å lære å gjenkjenne dem.

Ca 60-90 minutter. Tidspunkt avtales med Poiana. Pris kr 950. Bestillingen er bindende.

Ved bestilling og betaling oppgis sted, dato og klokkeslett for fødsel. Hvis du ikke har klokkeslett, så send e-mail til poianaissopo@gmail.com snarest, slik at forespørsel kan sendes til kontaktperson i Damanhur mot et pristillegg på kr 200.

Dele denne eventen

bottom of page