top of page
Bettum: Tidligere-liv-utforsking
Bettum: Tidligere-liv-utforsking

Bettum: Tidligere-liv-utforsking

Kjennskap til tidligere liv kan både heale og inspirere det livet vi lever nå. I Damanhur finnes både teknologi og mennesker som kan komme i kontakt med den delen av sjelen din som vet hvilket liv du kan ha nytte av å se nærmere på.

Kurset er fulltegnet.
Nye kurs bekjentgjøres.

Tid og sted

03. juni 2023, 10:00 – 04. juni 2023, 17:00

Borea, Bettum, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

PÅMELDING NÅ!

Kurset er åpent både for de som aldri har forsøkt dette før, og for de som allerede har noen tidligere livs-utforskninger i Damanhur-regi bak seg.

Kurset inviterer til utforskningen av ett tidligere liv om gangen i en serie på fem mulige. De livene du får tilgang til er blant de det kan være særlig nyttig for deg å vite om - kjenne følelsene fra og forstå erfaringene i. Mange ganger kan funnene fra tidligere tider kaste lys over livene våre idag, og berike forståelsen av hvilke ressurser vi har til rådighet på vei mot oppfyllelsen av vår misjon. Prosessen starter i det øyeblikket du velger å melde deg på - ofte også tidligere; når du vurderer å melde deg på.

Før kurshelgen vil det bli utført research i Damanhur for å finne den inkarnasjonen som er mest aktuell for deg å arbeide med utifra der du befinner deg i livet akkurat nå. Dine personalia og bilder blir sendt Damanhur ca 8 uker før kursstart, og fra mandag 10. april 2023 er påmeldingen 100% bindende.

Du får i løpet av en helg anledning til å utforske en av dine tidligere inkarnasjoner; hente styrke og energi fra denne. Det gjøres en research i Damanhur før kurset, hvor det livet velges ut som det er hensiktsmessig for deg å kjenne, med tanke på egen utvikling nå. Med ulike teknikker og meditasjonsøvelser vil du bli hjulpet til emosjonelt å huske og ta til deg erfaring og visdom.  Ettersom utforskningen gjøres individuelt, men sammen med andre i en gruppe, lærer vi også av hverandre - både om hvor rik den menneskelige erfaringen er, og om erfaringer som vi deler.  Det er  lurt å ha en notatbok til å notere egne funn i. Påmelding fortløpende til det er fullt, og senest mandag 10. april 2023 pga. omfattende research i Damanhur.

Tid: Lørdag og søndag: Kl 10-17 inkl. 1 times lunsjpause. 

Sted:  Borea Bettum, Bettumveien 6, 3178 Våle (Vestfold)

Instruktør: Wapiti Azalea

Pris: Kr 4000, som betales ved registrering. 

Viktig: Send to portrettbilder der øynene dine synes godt til bente@damanhurnorge.no snarest mulig etter påmelding. Det ene kan være tatt nå, det andre gjerne for noen år siden. Bildene skal kun brukes til research i Damanhur. Det må ikke være andre personer på bildet. 

Kurset gjennomføres på engelsk, evt. med oversettelseshjelp fra kursassistent. Wapiti har bodd i Damanhur i mange år, og bor nå i Norge. Hun snakker et tydlig og lettforståelig engelsk. 

For ytterligere opplysninger om kurset kan du kontakte Bente Pettersen i Damanhur Norge på mobil 90647550 eller bente@damanhurnorge.no. 

Billetter

  • Tidligere-liv-utforsking 8/21

    kr 4 000,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page