top of page
Bettum: Damanhuriansk healing
Bettum: Damanhuriansk healing

Bettum: Damanhuriansk healing

Den damanhurianske healeren åpner en energikanal som gjør vital prana i atmosfæren tilgjengelig for klienten. Vital prana er ren, universell energi som bringer energisystemet tilbake i balanse.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

22. sep. 2020, 10:00 – 18:00

Damanhur Norge, Bettumveien 6, 3178 Våle i Vestfold

Om arrangementet

Aquila di Mare Curcuma bor og virker i Damanhur, og er i Norge under høstjevndøgn hos Damanhur Norge. Hun har noe tid til å gi behandlinger på Bettum fredag 18. september, mandag og tirsdag 21.-22. september, evt. også i Sandefjord. Send SMS til Inger Johanne Saxrud på mobil 97730054 for timeavtale med Aquila di Mare.

Her litt mer info om behandlingen, som varer ca 60 min. og koster kr 700:

PRANABEHANDLING (PRANO) er den eldste kjente form for healing. Den rebalanserer kroppen gjennom den universelle energien prana. I Damanhur blir et menneske alltid sett som en forening av sinn, sjel og kropp. Oppmerksomheten rettes mot et helhetlig bilde av mennesket, inkludert indre behov. Alle mennesker er forskjellige og har sin egen vei til bedre helse. Dette omfatter ikke bare det fysiske legemet, men også det emosjonelle og det spirituelle. Damanhurske healere er kanaler for en ren, vital energi som hjelper både den fysiske kroppen og de finere energilagene å restituere seg. I mange tilfeller kan deler av oss gjenoppvekkes og revitaliseres på en måte som kan gi store forbedringer i livskvaliteten. Prana er til hjelp ved en rekke former for sykdom. I healingen benyttes Selfica og Stiloself.

SELFICA er en form for instrument som åpner for en konsentrasjon og utnyttelse av vitale og intelligente energier som vanligvis ikke er tilgjengelige for den menneskelige erfaring.

STILOSELF ble opprinnelig utviklet som et alternativ til akupunktur, og er et healinginstrument med mange bruksområder. Den er spesielt effektiv mot hodepine, lumbago, isjias, muskel- og leddbetennelser, hudlidelser og menstruasjonsplager. Den kan også med hell anvendes ved mer alvorlige sykdommer. Stiloselv-behandling har en beroligende virkning, og øker konsentrasjonen og erindringsevnen. Den jobber også i lagene i auraen og i meridianene. BEAUTYPRANO er prano på en frekvens som blant annet arbeider med hud, fordøyelse, stoffskifte og ikke minst med vår indre skjønnhet for at denne skal komme frem. Denne formen for healing utføres ved benk og med berøring.

Dele denne eventen

bottom of page