top of page
Astropersonlighetslesning med Murena
Astropersonlighetslesning med Murena

Astropersonlighetslesning med Murena

Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe deg å finne retningen i livet. Denne gangen tilbyr hun Astropersonlighetslesning.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

17. feb. 2022, 10:00 – 18:00

Online konsultasjon

Om arrangementet

NB! KUN 1 LEDIG TIME DAGEN FØR; ONSDAG 16/2, VED RASK PÅMELDING

Lesningen formidles på italiensk av Murena Ciclamino (Luciana Righini), og tolkes til lett forståelig engelsk av Gazza Solidago. Murena har bodd i det økospirituelle samfunnet Damanhur i Italia siden 1995, og studier og forskning har alltid vært del av livet hennes som hjelp til personlig vekst. I mange år har hun virket som håndleser og astrolog, og som en spesialitet har hun utviklet lesningen av astro-personligheter; en metode som bruker det astrologiske bildet til gjenkjennelse av de ulike personlighetene som utgjør deler av oss selv. Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe dem til å finne retning; samtidig vet hun å formidle sin innsikt på en behagelig måte.

Å lese astropersonlighetene gir nyttige verktøy for å forene indre personligheter, og hjelpe dem til å samarbeide og overvinne det som hindrer oss i å uttrykke drømmene våre og realiseringen av dem. Denne lesningen foretas gjennom en spesiell lesing av fødselshoroskopet. Det er en ekte utforskning av personlighetene våre som noen ganger beveger seg med tenkemåter og dannelse fra tidligere liv. Som et eksempel kan vi forestille oss å skulle oppnå samarbeidsånd mellom en aristokratisk dame, en russisk militær og en aboriginer, et litt vågalt prosjekt, men ikke umulig, det første skrittet er å lære å gjenkjenne dem.

Lesningen varer ca 1 time - av og til litt mer - og koster kr 950. Bestillingen er bindende.

Ledige timer: FULLTEGNET. Det er imidlertid satt opp noen timer torsdag ettermiddag, og det er ledig kl 15.00!

Bestill time ved å sende e-mail til bente@damanhurnorge.no, hvor du oppgir ønsket tidspunkt, samt sted, dato og klokkeslett for fødsel. Hvis du ikke har klokkeslettet for fødselen din, kan forespørsel sendes kontaktperson i Damanhur mot et pristillegg på kr 200. Når du har fått bekreftet time, vippser du aktuelt beløp til Damanhur Norge #135315, og zoomlink sendes deg på mail. (Systemet ber om registrering, men det er helt nødvendig også å sende e-mail som oppgitt!)

Er det noe du lurer på, så kontakt gjerne Bente Pettersen på mobil 90647550. Murena kan også konsulteres for håndlesing, fødsels- og årshoroskop. Pris kr 750 inkl. oversettelse. Ta kontakt med Bente hvis du er interessert i dette. 

Dele denne eventen

bottom of page