top of page
Astropersonlighetslesning med Murena
Astropersonlighetslesning med Murena

Astropersonlighetslesning med Murena

Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe deg å finne retningen i livet. Denne gangen tilbyr hun Astropersonlighetslesning.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

30. sep. 2021, 10:00 – 18:00

Zoom-møte. Link sendes for oppkobling.

Om arrangementet

Lesningen formidles på italiensk av Murena Ciclamino (Luciana Righini), og tolkes til norsk av Poiana Issopo (Anne Gjeitanger). Murena har bodd i det økospirituelle samfunnet Damanhur i Italia siden 1995, og studier og forskning har alltid vært del av livet hennes som hjelp til personlig vekst. I mange år har hun virket som håndleser og astrolog, og som en spesialitet har hun utviklet lesningen av astro-personligheter; en metode som bruker det astrologiske bildet til gjenkjennelse av de ulike personlighetene som utgjør deler av oss selv. Murena er en usedvanlig intuitiv leser av menneskers sammensetning, med flere verktøy til sin disposisjon for å hjelpe dem til å finne retning; samtidig vet hun å formidle sin innsikt på en behagelig måte.

Å lese astropersonlighetene gir nyttige verktøy for å forene indre personligheter, og hjelpe dem til å samarbeide og overvinne det som hindrer oss i å uttrykke drømmene våre og realiseringen av dem. Denne lesningen foretas gjennom en spesiell lesing av fødselshoroskopet. Det er en ekte utforskning av personlighetene våre som noen ganger beveger seg med tenkemåter og dannelse fra tidligere liv. Som et eksempel kan vi forestille oss å skulle oppnå samarbeidsånd mellom en aristokratisk dame, en russisk militær og en aboriginer, et litt vågalt prosjekt, men ikke umulig, det første skrittet er å lære å gjenkjenne dem.

Ca 60-90 minutter. Kr 950. Bestillingen er bindende.

Det er nå kun to ledige timer; kl 14:00 og kl 15:30.

Bestill time ved å sende e-mail til poianaissopo@gmail.com, hvor du oppgir ønsket tidspunkt, samt sted, dato og klokkeslett for fødsel. Hvis du ikke har dette klokkeslettet, kan forespørsel sendes kontaktperson i Damanhur mot et pristillegg på kr 200. Når du har fått bekreftet time, vippser du aktuelt beløp til Damanhur Norge #135315, og zoomlink sendes deg på mail. (Systemet ber om registrering, men det er helt nødvendig å sende e-mail som oppgitt!)

Murena kan også konsulteres for håndlesing, fødsels- og årshoroskop. Pris kr 750 inkl. oversettelse. Poiana koordinerer avtalene med Murena. 135315

Dele denne eventen

bottom of page