top of page
Årshoroskop med Delfino
Årshoroskop med Delfino

Årshoroskop med Delfino

Delfino er en av Damanhurs astrologer, og er den som bl.a. utarbeider de ukentlige synkronhoroskopene. I lesninger kombinerer han astrologi og numerologi.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

21. okt. 2021, 09:30 – 17:30

Zoom-møte. Link sendes for oppkobling.

Om arrangementet

(7/10 ble fullbooket i løpet av én dag, så vi har gjort ny avtale med Delfino torsdag 21. oktober 2021.)

Lesningen formidles via Zoom på italiensk av Delfino Mogano (Massimo Cipriani), og tolkes til norsk av Poiana Issopo (Anne Gjeitanger). Han har bodd i Damanhur i 36 år og er forsker innen psykologi. Delfino har utgitt flere bøker, og er lærer ved Damanhurs frie universitet. Hans spesialiteter er astrologi og numerologi, i tillegg til mange andre typer mantikk. 

Varighet ca 60 minutter. 

Pris kr 900. Bestillingen er bindende.

Det er foreløpig flere ledige timer, kun opptatt mellom kl 14:30-16:30.

Bestill time ved å sende e-mail til poianaissopo@gmail.com, hvor du oppgir ønsket tidspunkt, samt sted, dato og klokkeslett for fødsel. Hvis du ikke har dette klokkeslettet, kan Poiana sende Delfino en forespørsel om dette mot et pristillegg på kr 200. (Gjennom astrologien og Damanhurs spirituelle teknologi er det altså mulig å finne fødselstidspunktet.) Når du har fått bekreftet time, vippser du kr 900 til Damanhur Norge #135315, og zoomlink sendes deg på mail når du har betalt. (Systemet ber om registrering, men det er helt nødvendig å sende e-mail som oppgitt!)

Dele denne eventen

bottom of page