top of page
Åpen Dag
Åpen Dag

Åpen Dag

Besøkte du standen til Damanhur Norge på Body Mind Spirit-festivalen på Lillestrøm 8.-10.november? Den 24.november har du mulighet til å stille flere spørsmål og kanskje få noen flere svar i fred og ro. Vi holder døren oppe til vårt hyggelige kursrom for å gi fokus til det økospirituelle samfunnet

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

24. nov. 2019, 13:00 – 15:00

Damanhur Norge, Bettumveien 6, 3178 Våle, Norge

Om arrangementet

Besøkte du standen til Damanhur Norge på Body Mind Spirit-festivalen på Lillestrøm 8.-10.november?  

Den 24.november har du mulighet til å stille flere spørsmål og kanskje få noen flere svar i fred og ro. Vi holder døren oppe til vårt hyggelige kursrom for å gi fokus til det økospirituelle samfunnet Damanhur i Nord-Italia og dets spennende filosofi.  

Kjenner du lite til prosjektet og føderasjonen fra før, vil vi kunne fortelle om hva som finner sted i det nordlige Italia der verdens største underjordiske templer er skapt på møtestedet for fire av jordens synkronlinjer.  

Damanhur Norge på Bettum står bak arrangementer og møtesteder til formidling av damanhuriansk filosofi og kunnskap i tillegg til å skape et møtested for spirituell søken. Åpen dag er gratis og det vil bli en lett servering samt mulighet for å kjøpe selfica og damanhurianske bøker.  

Ingen påmelding. 

Velkommen skal du være!

Dele denne eventen

bottom of page