Test 1

november 28, 2017

Selvterapi og Selvhealing med Antilope Verbena fra Damanhur.

Det finnes enkle og samtidige viktige handlinger som hvis de blir gjort daglig eller regelmessig, vil få oss til å føle oss bedre, og dessuten sette i bevegelse mekanismer av selvhealing – mekanismer som kroppen vår er i stand til å iverksette dersom den blir gitt anledningen. Dette er enkle, ordinære handlinger som nettopp derfor blir så ofte glemt eller forbigått.
 
Dette kurset bringer alle disse tingene tilbake til bevisstheten; fra matvaner til måten vi sover på, og ikke minst måten vi drømmer på; det vil også handle om betydningen av fysiologisk regelmessighet i tillegg til de sidene av vår oppførsel og karakter som hvis de går upåpaktet hen, kan være forløpere for indre, og deretter ytre, eller fysisk utilpasshet.
 
Kurset går over en dag, og innebærer en kraftig individuell aktivering som du kan bruke til å stimulere dine egne healingskrefter, en type intuitivt arbeid som det er enkelt å bruke på seg selv.
 Undervisningen foregår på italiensk med oversettelse til norsk ved Poiana Issopo.
 
Antilope Verbena, f. 1963, er rektor for Damanhurs frie universitet og leder for den damanhurianske healerskolen, foruten å ha praktisert som spirituell healer i en årrekke. Hun har arbeidet nært sammen med Damanhurs grunnlegger Falco Tarassaco (1950-2013), og er den som bringer videre undervisningen av de kursene som Falco selv introduserte og underviste i.
 
Kurset i selvterapi og selvhealing fra 2010 er ett av disse, og gir effektiv veiledning til hvordan hjelpe oss selv, foruten energi til lettere å kunne gjøre det. Antilope Verbena gir også behandlinger med damanhurianske metoder (prano, stiloself og såkalt skjønnhetsprano) i dagene forut for kurset.
  • Kurset finner sted på Bettum, lørdag 18. nov. kl. 10.00 -18.00.
  • Pris: kr. 1500
  • Påmelding og timebestilling til Poiana Issopo på mail: poiana@damanhurnorge.no eller mobil 930 25 977
  • Påmeldingsfrist: 10. november.
Kategorier
Arkiv
Siste innlegg