Pranaterapi

- påfyll av energi for utvikling og vekst -

pranoterapi

Pranaterapi

Pranaterapi er den grunnleggende formen for healing i Damanhur, som forebygger, styrker og lindrer. Den utføres av en spirituell healer utdannet ved Damanhurs tre-årige healerskole, som formidler prano gjennom hendene uten å berøre: Ren og udifferensiert vital energi som agerer på det energetiske feltet eller auraen til en person, ved å rense og forsterke der det er nødvendig. Overføringen tar ca 15 minutter. Den anbefales som forebygging og som støtte gjennom tider med endring, i kombinasjon med prana-pust.

beautyprano

Beautyprana

Beautyprana er en form for pranabehandling som innebærer berøring, og som agerer særlig på fysiske aspekter knyttet til hud, fordøyelse og den kvinnelige syklus, samt på indre aspekter knyttet til velvære og aksept. Skjønnhet kommer innenifra, og kan forsterkes ved at vi hjelpes til avslapning og gis en annen åpning til vår indre rikdom. Behandlingen finner sted på benk og varer ca 15 minutter. Det tilrås å unngå svarte klær for best mulig å kunne motta denne energien.

Pranaterapeuter i Norge

Akershus

Anita Bekketun, Skedsmokorset
Tlf: 907 73 181
anita.bekketun@gmail.com

Hordaland

Aquila de Mare, Bergen
Tlf: +39 328 986 9077
gabriela.bormann@gmail.com

Oppland

Eva Flodberg, Lillehammer
Tlf: 918 77 215
flodberg.eva@gmail.com

Rogaland

Gro Andorsen, Stavanger
Tlf: 990 21 010 (etter kl.17.00)
gro20@hotmail.com

Vestfold

Poiana Issopo, Sandefjord
Tlf: 930 25 977
poiana@damanhur.org

Østfold

Ingunn Grande, Son
Tlf: 957 69 509
integralion@hotmail.com

Østfold

Sturla Sylten, Askim
Tlf: 952 56 485
sturla@sylten.com

Østfold

Kirsti Anita Olsen, Fredrikstad
Tlf: 930 09 702
kirstiaolsen@gmail.com

Ta kontakt med din terapeut for timebestilling, behandlingstype og pris.

Selfica

Ett av de mest interessante forskningsområdene Damanhur har utviklet, er “selfica”. Den innebærer konstruksjonen av metallstrukturer som konsentrerer og målretter vitale og intelligente energier istand til å interagere med omgivelsene og med mennesker. Antikkens myter forteller at selfica ble brukt i Atlanis og denne formen for spirituell teknologi er kjent også fra egyptisk, etruskisk, keltisk og minoisk kultur. Ett av hovedområdene for bruk av selfica i Damanhur er helse.

Spheroself

Dette er en form for kompleks selfica som i Damanhur inngår i mange kombinasjoner blant annet i den såkalte pranoself-behandlingen og helsekabinene. Spheroselfen kan også være til støtte for grupper og under kurs, meditasjoner, fjernbehandling, og kan programmeres for flere andre funksjoner. Dens virkning kan som regel lettest oppfattes som utvidelse av egen perspesjon eller som synkrone løsninger i henhold til en særlig løsningsorientert logikk.

Stiloself

Stiloselfen er et usedvanlig healingsinstrument som kan agere fra ytterst til innerst i auraen; fra DNA-nivå til gammel hukommelse. Den er særlig virkningsfull på akutte psykiske plager, men kan lindre også ved kronisk plage eller sykdom. Stiloselfen er forbundet med en sferoself og interagerer med behandleren til å danne et felt av velgjørende energi for samtidig å guide behandlerens bevegelser. Den har en intelligens som reiser gjennom indre organer og kroppens øvrige systemer for å avsette den informasjonen som er nødvendig for at det skal gjenopprettes balanse.

Kontakt oss

Motta vårt nyhetsbrev

Følg oss på Facebook

Damanhur Norge © 2017