AKTIVITET LANDET RUNDT

Damanhur Norge koordinerer organiseringen av kurs, foredrag

og andre arrangementer i Norge med damanhuriansk tilsnitt. 

Ta kontakt dersom du ønsker du å arrangere et damanhuriansk kurs der du bor!

Siden 2006 har det vært avholdt en rekke kurs basert på damanhuriansk filosofi, kunnskap og erfaring på ulike steder i Norge: Oslo, Stavanger, Sandefjord, Fredrikstad, Kristiansand, Bergen, og på Damanhur Norges sete; Bettum i Våle, Vestfold. 

Blant de ulike enkeltstående kursene kan vi nevne Utforskning av tidligere liv, Drømmenes veier, Hvordan bygge et velfungerende fellesskap, Atlantis og intergalaktiske sivilisasjoner, Selv-healing, Kommunikasjon med planteverdenen, Transformasjon av minner, Damanhuriansk tarot, Indre svar, og Lær å ønske.

Det har også vært avholdt sammenhengende kursforløp: Ale Meij - Åtte skritt på veien til spirituell frigjøring, og den tre-årige Mysterieskolen, som er blitt startet i Vestfold (2010), i Stavanger (2013-16) og som for tiden arrangeres på andre året i regi av Nordens Lys i Fredrikstad. Meld fra om du er interessert i å være med i det neste kullet der.

For dem som ønsker å fordype seg ytterligere i mysteriene, er Damanhurs innvielsesvei, MeditAksjon-skolen, også representert ved en gruppe i Norge, og en ny er i emning. 

Endelig er det mulig via Damanhur Norge å bli med på gruppereiser til Damanhur. 

Ta kontakt!

Og ta også kontakt dersom du ønsker du å arrangere et damanhuriansk kurs der du bor!

Kontakt oss
Motta vårt nyhetsbrev
Følg oss 
  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Damanhurnorge.no